Jdi na obsah Jdi na menu
 


pravidla aneb jak to tu chodí

17. 9. 2010

Hm... To je těžké. Tak pravidlo číslo 1. : Nikdy tu nepište nic sprostého ani nikoho neurážejte, nebo neurážejte jeho dílo. Pokud se Vám to nelíbí, jistě můžete napsat svůj názor, ale slušně prosím. To platí i pro nepřihlášené!!!!!

Další pravidlo je nepsat: "Hm je to fakt pěkný, ale pojďte si přečíst můj příběh odkaz." Každý si přece Váš příběh přečte když bude chtít. Taky nechci: " Hej Beky ti si divná." Takovéhle komentáře, které nepatří k tématu si vyřešte jinde. Nejsme na to zvědaví. 

Pár pravidel pro psaní: Nikdy nepište něco podobného, co už tu je. Třeba: 1. Příběh: Christell z Francie tráví prázdniny u nepoznaného táty v Čechách. 2. Příběh: Tony z Anglie tráví víkend u své u nepoznané mámy. Opravdu je Vaše svědomí čisté?

Další pravidlo: Pište nejdřív ve wordu a pak teprve to dejte do emailu. Já to ze začátku kontrolovat budu, ale pak fakt ne. Taky každá přímá řeč na nový řádek.

Nezapomeňte se na konec podepsat. 

 

SOUTĚŽE

 

U soutěží píšete na email. NE DO KOMENTÁŘŮ!!!!!!!  Jestli bude nějaká odpověď v komentářích mažu!!!! Někdy asi budu muset zrušit i soutěž, protože jestli tam bude správná odpověď tak je to celé k ničemu. Za soutěže budu dávat body, kdyžtak po velkém počtu bodů i věcné ceny....rozmyslím si. POZOR!!!!!!! Soutěže jsou rozdělené, PRO AUTORY, ODPOVÍDAJÍ POUZE AUTOŘI NĚKTERÉ Z POVÍDEK!!!!!!!! U SOUTĚŽÍ PRO VŠECHNY MŮŽOU ODPOVÍDAT VŠICHNI!!!!!!!!!!!!!!!

   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář